Se vores priser

Se vores priser

Hos Salon Saabye er vi specialister i hår. Vi er faguddannede frisører med mange års erfaring. Og vi sætter god tid af til dig.

Vi har erfaring med alle typer hår. Vi går op i vores arbejde og er stolte af vores håndværk. Det er din garanti for en god oplevelse i Salon Saabye.

Hvis du vil sammenligne vores priser med andre frisør, så husk at spørge den anden frisør om han/hun også har den fire-årige frisøruddannelse. For det tager lang tid at blive en god frisør.

Spørg også, hvor meget tid de vil bruge på dig. For en ordentlig klipning og behandling tager tid. Hos Salon Saabye sætter vi den helt rigtige mængde tid af til din klipning og behandling. Faktisk længere tid end hos andre frisører.

Vi tager os god tid til dit hår, for det fortjener du. Du må nemlig godt forlange af din frisør, at han/hun er grundig og vil give dig det bedste resultat.

Dit hår er noget af det første folk lægger mærke til ved dit udseende. Så det er ikke ligegyldigt, hvem du giver lov til at ordne det for dig. Vores kunder siger, at vi er “dygtige” og yder “god service”. Prøv at bestille tid hos os og oplev det selv!

Klik her for at bestille tid online. Du kan også ringe på 48 79 41 51.

Priser for klipning

Herreklip kr. 395,-
Dameklip kr. 495,-
Børneklip (op til 14 år) kr. 340 kr

Behandlinger

Større behandlinger kræver mere tid. Farver og reflekser er eksempler på behandlinger, som kræver god tid. Det påvirker prisen, for vi skal arbejde mere med dit hår.

Derfor skal du ringe til os og fortælle om dine ønsker til behandling. Så kan vi give dig den nøjagtige pris. Ring til os nu på  48 79 41 51.