Salonens frisører

I Salon Saabye kan du møde fem dygtige frisører: René, Charlotte, Rikke, Camilla og vores elev Anika.

René Saabye er indehaver af Salon Saabye og faguddannet frisør. René blev udlært i 1988 og har arbejdet som frisør i både England og Bermuda, inden han etablerede sig i Helsinge i 1990.

Charlotte blev uddannet som frisør i 1985. Hun har arbejdet i Salon Saabye siden 1990, og er et kendt ansigt blandt salonens mange trofaste kunder. Charlotte dygtiggører sig løbende på kurser i både ind- og udland.

Rikke har været i salonen siden 2010. Ud over klip er Rikke også dygtig til fletninger, farvninger, reflekser, bryn/vipper og make-up. Klipper både herrer, damer og børn.

Camilla er udlært i salonen. Kom ned og bliv forkælet af Camillas dygtige hænder, med en dejlig afslappende hovedbundsmassage, få super lækre reflekser og/eller farve eller klip til både herrer, damer og børn.

Anika er vores søde og dygtige elev, som allerede er halvvejs i gennem den 4 årige frisør uddannelse. Anika er godt i gang med både farve/reflekser, farvning af bryn og vipper, klip af både herrer, damer og børn. Man skal bare regne med det tager lidt længere tid, når man bliver klippet af Anika, men altid med et meget fint resultat.